in-de-wolken-festival

In de wolken Festival

4, 5 en 6 oktober 2018 vond voor de eerste keer het In de wolken Festival plaats. Het festival was in de Rai in Amsterdam, dus dat was voor ons wel een stukje rijden. Maar goed, ik was erg nieuwsgierig en wilde er toch graag een kijkje gaan nemen!

in-de-wolken-festival-button

Omdat ze ook hele leuke workshops hadden, zoals babymassage, wilde ik heel graag samen met Mila gaan. Maar helaas was Mila nog herstellende van haar griepje / verkoudheid dus kon ze niet mee en is ze thuis bij papa gebleven. Behalve de workshops, die bijna allemaal gratis waren, hadden ze ook leuke lezingen over verschillende onderwerpen zoals borstvoeding, opvoeden en sporten na je bevalling. En natuurlijk stonden er ook super veel leuke merken waar je veel informatie kon vragen. Owja, en je kon er uiteraard ook shoppen!

in-de-wolken-festival-shoppen

Er was een kinderwagen testparcours, waar je heel veel verschillende wagens kon uitproberen. In de verschillende ingerichte babykamertjes kon je inspiratie opdoen voor je eigen kamertje en je kon een gratis stylingadvies krijgen tijdens een gezellig gesprek. Verder stonden er veel merken die ik nog helemaal niet kende, dus super leuk om op deze manier daar kennis mee te maken. Ik ben een hoop nieuwe producten tegengekomen en op veel producten kreeg je ook nog eens een leuke korting. Zo kon je ook je vaste producten voordelig mee naar huis nemen.

in-de-wolken-festival-vsm

Wat ik ook erg fijn vond was de borstvoedingslounge van Medela. Hier kon je in een rustige omgeving borstvoeding geven en kolven. Voor het kolven waren apartje hokjes ingericht. Omdat Mila dus thuis was gebleven bij papa, moest ik natuurlijk wel kolven. Dus zijn we naar de lounge gegaan. Ik had mijn eigen kolfspullen meegenomen, maar er stond al een kolfapparaat klaar en je kreeg ook nog eens een leuke goodiebag met producten van Medela.

in-de-wolken-festival-medela

Daarna zijn we nog even langs de verschillende foodtrucks gelopen voor een lekker hapje eten. De keuze was groot genoeg en uiteindelijk ben ik gegaan voor een veganburger.

vegan-burger-in-de-wolken-festival

Al met al vond ik het een erg leuke dag en kijk ik nu al uit naar volgend jaar. Dan zal het In de wolken Festival op 3, 4 en 5 oktober worden gehouden.

 

Baby algemeen

One thought on “In de wolken Festival

Geef een reactie