Vtech baby swing en speel aap

Mila is inmiddels ruim zes maanden oud en met de Kerst leek het ons natuurlijk leuk om een mooi cadeautje voor haar te kopen. Daarom heb ik deze Vtech Baby Swing & Speel Aap gekocht. Ze moet nog even wachten om er echt leuk mee te kunnen spelen, maar ik kon niet wachten om het samen Mila alvast uit te proberen.

De aap heeft twee functies. Met de aan-knop naar boven zingt, speelt en danst hij samen met je kindje. Met de aan-knop naar beneden gaat de aap het hele huis door en stimuleert hij je kindje om achter hem aan te lopen. Super leuk als ze net gaan kruipen dus!

Maar loopt die aap dan niet overal tegenaan hoor ik je denken? Nee, want er zit een sensor in die dit voorkomt. Deze sensor ziet obstakels en zorgt ervoor dat de aap dan de andere kant op beweegt. Het obstakel moet dan trouwens wel hoog genoeg zitten. De band van mijn tas werd door het aapje over het hoofd gezien, haha. Maar een paar centimeter voor de kast gaat hij bijvoorbeeld wel netjes de andere kant op.

Al met al vind ik het echt super leuk speelgoed! Mila was helemaal onder de indruk toen dit vrolijke beestje door de kamer aan het dansen was. De aap laat trouwens wel goed van zich horen, maar dit past perfect bij ons kleine meisje ; ) !

In onderstaand filmpje laat ik je deze leuke aap ook nog zien.


Geef een reactie