bodyhoop-ervaring

Workout met mijn Bodyhoop

Sporten in coronatijd. Het blijft een lastig dingetje. Toch zijn er gelukkig heel veel manieren waarop je wel aan je portie dagelijkse beweging komt. Laatst ontving ik bijvoorbeeld de Bodyhoop en heb ik meegedaan met de online challenge van dertig dagen. En ik moet zeggen, dat dit toch wel één van mijn leukste samenwerkingen tot nu toe is geworden!

Vroeger vond ik het al superleuk om te gaan hoepelen, maar dit was toen natuurlijk alleen maar voor de lol. Met de Bodyhoop maak je er op een leuke manier ook echte en workout van. Het fijne is dat de workouts in de challenge niet eens zo lang zijn en dus makkelijk zijn toe te passen. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik – nu ik ook weer gewoon aan het werk ben – het hoepelen even vergeten ben. Maar het fijne is, dat je het ook zo weer kan oppakken.

bodyhoop-work-out

 

Wanneer je net begint met de Bodyhoop, moet je jezelf echt aan het opbouwschema houden. Doe je dit niet, dan krijg je echt blauwe plekken ; )! Ik dacht ook dat ik het makkelijk wel wat langer kon volhouden, maar daar had ik de volgende dag spijt van. Toen ik me netjes aan het schema hield, werkte het voor mij perfect.

Opbouwschema-bodyhoop

Je kunt je online voor de programma’s aanmelden en zo aan de hand van verschillende filmpjes je workouts doen. Super handig! Ik ben gestart met de dertig dagen challenge. Behalve de dagelijkse workout, zit er ook een fijne cooling down bij. Je krijgt er ook nog eens lekkere recepten bij zodat je tijdens de challenge gezond blijft eten. Tussendoor zijn er weegmomenten en je kunt interessante extra informatie vinden over bijvoorbeeld voedingssupplementen en hulp bij stress. Heel fijn dat het allemaal zo compleet is en niet alleen puur om de workouts draait.

bodyhoop-challenge

Ik ben dus heel erg blij dat ik ben begonnen met de Bodyhoop en kan het je zeker aanraden als je die vetjes rond je buik nu eindelijk eens wilt aanpassen ; ). En daarnaast is het ook gewoon superleuk om te doen.

Zelfs als je nog nooit gehoelahoept hebt, kun je gewoon aan de gang met gaan met je Bodyhoop. In een instructiefilmpje krijg je namelijk tips die je helpen om ervoor te zorgen dat de Bodyhoop niet binnen één tel op de grond valt. Want anders gaat dit zeker gebeuren!

Ben je enthousiast geworden? Ga dan naar website van Bodyhoop

3 thoughts on “Workout met mijn Bodyhoop

Geef een reactie