De leukste kraamcadeautjes

Zoals jullie misschien al weten, zijn baby’s echt mijn favoriet. Ik ga dus ook altijd met heel veel plezier op kraamvisite. Maar dat is natuurlijk niet voor iedereen zo ;). En soms is het ook best lastig om een leuk kraamcadeautje te scoren. Daarom heb ik hier een leuk overzicht voor jullie om cadeautjes te shoppen voor het geval je op kraamvisite gaat. Of in deze coronatijd misschien wel raamvisite.

 

Cadeaubon voor een babyspa  

Wat is er nu leuker dan een leuk en ontspannen uitje cadeau te doen aan de kersverse ouders? En dan niet alleen voor de ouders zelf, maar juist ook voor de kleine baby. Bij Twinkel Baby Spa komen ouder én kind helemaal tot rust. Heerlijk om je baby zo te zien genieten van een floatsessie in het zuivere water en van een lekkere massage achteraf.

Bij Twinkel Baby Spa kun je online een cadeaubon bestellen en deze per post of e-mail ontvangen. Natuurlijk kun je er ook gelijk een persoonlijke boodschap op laten zetten!

Meer informatie over Twinkel Baby Spa https://twinkelbabyspa.nl 

 

De cadeaubox van De Hippe Doos  

De Hippe Doos werkt samen met webshops die de leukste en hipste baby- en kinderspullen verkopen. De meeste shops maken alles ook nog eens zelf. Dat maakt de cadeaubox uniek en persoonlijk. Elke goodie van elke webshop wordt feestelijk ingepakt, zodat het uitpakken van de doos ook extra leuk wordt. Ga er dan ook maar even lekker voor zitten en neem de tijd om al die cadeautjes open te maken. En laat jezelf iedere keer weer verrassen met al deze toffe, hippe spulletjes.

de-hippe-doos-baby-box

Melktanden- en haarlokbuisjes  

Het eerste haarlokje. Of de melktandjes. Het zijn bijzondere dingen en unieke herinneringen aan je kleintje. Maar waar bewaar je deze kostbare bezittingen? Daarvoor kun je deze leuke buisjes kopen. Ze zijn van Made For Little Monkeys en worden bedrukt met tekst en zijn af te sluiten met een kurken dop.

haarlokje-en-melktandjes-buisjes-zwart

Op zoek naar nog meer leuke cadeaus? Lees dan ook mijn tips voor de beste cadeautjes voor vaderdag!

Geef een reactie