Dierendag-WoefBox-2018

Dierendag WoefBox voor Zara & Zino

Zara en Zino hebben over aandacht al niet te klagen, maar met Dierendag verwennen we de hondjes altijd nog even extra. Dit jaar kregen ze een Dierendag WoefBox cadeau!

Erg gek om de WoefBox thuis te krijgen. Ik heb WoefBox namelijk zelf opgezet en dit was de eerste keer dat ik de cadeaubox ontving terwijl ik er niet meer zelf bij betrokken ben. Omdat ik, zodra ze geboren was, meer tijd wilde hebben voor Mila heb ik een tijdje geleden besloten om WoefBox van de hand te doen. Het was een moeilijk besluit, maar ik vind het natuurlijk super leuk om te zien dat er nu nog steeds hondjes blij worden gemaakt met de WoefBoxen!

Zara en Zino zijn natuurlijk ervaren WoefBox-ontvangers, dus ze wisten al dat het cadeau voor hun was. Ok, misschien helpt het ook dat ik heel erg enthousiast naar binnen loop met de doos in mijn handen!

Ze staan te springen en duiken gelijk in de WoefBox als ik hem open. Gelijk even snuffelen, en proeven, van de snacks en vooral Zino kan niet wachten om te gaan spelen met de speeltjes.

Ik laat jullie graag even zien wat er allemaal in de Dierendag WoefBox zat:

Hondenthee van Doggy’s Cuppa
Met een waarde van €9

doggys-cuppa-hondenthee

 

Geurneutralisator van PowAir
Met een waarde van €8

powair-geurneutralisator

 

Sea jerky tiddlers van Fish4dogs
Met een waarde van €4,50

Sea-jerky-tiddlers

 

3 x Vers vleesmaaltijd van Renske
Met een waarde van €3,75

renske-versmaaltijd

 

Bumpies van Coocko
Met een waarde van €7,99

coocko-bumpies

 

Buttons beer van Country Dog
Met een waarde van €6,35

country-dog-woefbox

 

Daarnaast zaten er nog wat flyers met kortingscodes in en een leuke bandana van Dogbuddy. Super leuk dus! Zeker voor de hondjes, maar natuurlijk ook voor hun baasje.

folders-dierendag-woefbox

 

Baby algemeen

Geef een reactie