newborn-fotoshoot

Newborn fotoshoot van Mila

Toen ik nog maar net zwanger was van Mila, wist ik al dat ik een newborn fotoshoot wilde doen. Net zoals ik wist dat ik ook mooie foto’s wilde hebben van mijn zwangerschap. Die deelde ik al eerder met je op mijn blog

Voor de newborn fotoshoot hebben we gekozen voor Kim Kivits. Ik had al eerder foto’s van haar werk gezien op Facebook en Instagram en haar manier van fotograferen sprak me heel erg aan. Ik volgde haar dus al een tijdje en had de shoot al een half jaar vooraf gereserveerd. Je weet natuurlijk niet precies wanneer je kindje geboren wordt, maar Kim houdt dan een periode voor je vrij.

Kim kwam fotograferen toen Mila zeven dagen oud was. Heel fijn, omdat nu ook onze kraamhulp nog kon helpen met de voorbereidingen. Kraamhulp Wendy was zelf trouwens ook heel erg enthousiast over de fotoshoot en hielp fanatiek mee om alles tip-top te verzorgen. 

Voordat Kim langs kwam hebben we Mila nog even lekker in bad gedaan en vlak voor de shoot heeft ze nog wat gedronken. Hierdoor was Mila een beetje moe en tevreden en kon Kim rustig haar gang gaan tijdens de fotoshoot. Ze deed alles super lief, rustig en geduldig. Alles bij elkaar is ze zo’n twee uur bezig geweest om foto’s te maken. Tussendoor heeft Mila natuurlijk vooral veel geslapen, maar ook heerlijk gepoept en gedronken ; ).

Maar wat merk je tijdens zo’n fotosessie dat je nog aan het herstellen bent van de zwangerschap. Ik moest echt bijkomen toen alles achter de rug was. En dat terwijl ik eigenlijk de hele tijd alleen maar heb gezeten. 

Hieronder kunnen jullie mee genieten van de foto’s. Wij zijn er in ieder geval heel erg blij mee en zijn natuurlijk helemaal verliefd op ons kleine wondertje!

new-born-fotoshoot-kim-kivits-sweet
new-born-fotoshoot-kim-kivits-happy
new-born-fotoshoot-kim-kivits-mondje
new-born-fotoshoot-kim-kivits-1
new-born-fotoshoot-kim-kivits
new-born-fotoshoot-voetjes
new-born-fotoshoot
new-born-fotoshoot-kim-kivits-super

Omdat we er zo blij mee zijn, wilde we de foto’s natuurlijk ook een mooi plaatsje in huis geven. Hiervoor kwam ik de haxagons van De Jouwe tegen. Een super mooie manier om de foto’s in je woonkamer te showen. Ik heb vijf foto’s op plexiglas besteld. Ze zijn super makkelijk, zonder schroeven, te bevestigen en ook weer heel eenvoudig van je muur af te halen. Leuk als je ze nog eens een keer wilt verwisselen met nieuwe foto’s!

dejouwe
de-jouwe

Geef een reactie