Review-My-First-Totem-smartmax

My First Totem – SmartMax

Onlangs mochten Mila en ik My First Totem van SmartMax uitproberen. En hoewel het natuurlijk vooral om Mila gaat, heb ik gezellig met haar meegespeeld. Het speelgoed kwam trouwens op een perfect moment bij ons binnen. Nu Mila net twee jaar is, merk ik dat veel speelgoed dat we in huis hebben niet meer uitdagend genoeg is voor haar. Goede timing dus!

Alle onderdelen van My First Totem zijn magnetisch en zo kan je ze allemaal op elkaar bevestigen. Mila was direct enthousiast en begon meteen te bouwen! Het was heel erg leuk om te zien dat haar fantasie al gelijk begon te werken. Als eerste bouwde Mila een lekker ijsje en daarna was ze al snel druk bezig met allerlei andere creaties. En dat de verschillende stukjes door de magnetische werking naar elkaar toegetrokken werden, vond ze natuurlijk ook erg interessant om te zien.

peuter-My-First-Totem-smartmax

In de verpakking zitten ook nog kaartjes om het bouwen uitdagender te maken. Hier staan namelijk voorbeelden op die je na kunt bouwen. Mila heeft daar op deze leeftijd nog niet genoeg concentratie voor, maar ik denk dat ze het echt wel zou kunnen. Samen nog even oefenen dus!

Dat ze op verschillende manieren met deze set kunnen spelen, maakt het erg leuk. Ik denk dat Mila er voorlopig dan ook nog heel veel plezier van zal hebben. My First Totem is leuk speelgoed waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Maar ze kunnen ook kiezen voor meer uitdaging door de bouwwerken op de kaartjes proberen na te maken. Ik ben fan

test-My-First-Totem-smartmax

SmartMax heeft trouwens nog meer leuke sets, die je onderling natuurlijk ook weer kunt combineren. Je vindt ze allemaal bij SmartMax op de website. En omdat Mila – behalve op ijsjes – ook heel erg gek is op treinen, denk ik dat ik die set ook maar op haar lijstje ga zetten.

One thought on “My First Totem – SmartMax

Geef een reactie