ouder-van-nu-babybox

Unboxing Ouders van nu Babybox

Tijdens mijn zwangerschap haalde ik de Ouders van nu Zwanger-box al eens op. Deze vond ik erg leuk gevuld, dus toen ik een e-mail kreeg met een ophaalkaart voor de Ouders van nu Baby-box twijfelde ik geen moment. Ik ben gelijk naar de Etos gegaan om de box op te halen!

Enthousiast maakte ik de box open, alleen was ik nu al veel sneller klaar met uitpakken. Er zitten namelijk aanmerkelijk minder spulletjes in de Baby-box (link).

De inhoud zag er als volgt uit:

ouder-van-nu-babybox-inhoud

Gillet scheermesje

Dit was het enige fullsize-product, een scheermesje voor papa. Heel leuk dat ze dit voor hem erin hebben gedaan, maar ik ga deze mooi zelf gebruiken ; )

Pampers premium protection (maat 2)

Er zat één proefluier van Pampers in de box met daarbij een bon voor 5 euro korting op een normaal pak. Ik weet uit ervaring dat deze luiers erg fijn zijn, maar helaas had Mila al luiers in maat 3 nodig toen ik deze box kon ophalen.

Sudocrème

Een super fijn en handig potje Sudocrème. Deze gaat zeker mee in de luiertas!

Elmex peutertandpasta

Een kleine proefverpakking maar wel fijn om te proberen wanneer ze straks tandjes heeft of wanneer we bijvoorbeeld een weekendje weg gaan.

Inoli baby-badolie

Ook dit was een proefverpakking, maar natuurlijk wel lekker om binnenkort in haar badje te doen.

 

ouder-van-nu-babybox-reclame

 

Ik vond de inhoud van de Ouders van nu Baby-box een klein beetje tegenvallen, maar een gegeven paard mag je niet in de mond kijken. Het is natuurlijk wel heel erg leuk dat we ook nu voor Mila weer wat leuke spulletjes kregen.

Geef een reactie