zomerbloghop-win-actie

Zomerbloghop + Winactie

Wat leuk dat ik, samen met al die andere bloggers, mee mag doen aan een bloghop. Het is mijn eerste bloghop, want ik ben nog niet zo lang geleden begonnen met bloggen. Waarom? Als mama to be, ik ben nu ongeveer 35 weken zwanger, leek het mij leuk om al mijn ervaringen vast te gaan leggen als blogger (en met veel foto’s op Instagram).

Nu ben ik met verlof, dus kan ik nóg meer verhalen met jullie delen voordat we ons kleine meisje eindelijk mogen ontmoeten. We verwachten haar eind augustus (22 augustus ben ik uitgerekend), dus we zijn nog bezig met de laatste dingetjes in haar slaapkamertje.

Ik vind het fijn om de kamer qua inrichting rustig te houden. Dit omdat er dan niet al te veel prikkels zijn. Rust op de slaapkamer vind ik erg belangrijk, zodat ze straks ook echt fijn haar slaapje kan pakken. Al mag ze de eerste periode gewoon lekker bij papa en mama op de kamer slapen. Daar staat haar co-sleeper namelijk al klaar. Lijkt me heerlijk om straks wakker te worden en dat je kleine meisje lekker naast je ligt te slapen!

Omdat ik veel aan het zoeken ben naar mooie producten voor de babykamer, kom ik super veel leuke shops tegen met fantastische producten. Zo kwam ik via Instagram terecht bij Leuklampje.nl, met heel veel leuke nachtlampjesposters en nog meer accessoires voor de kinderkamer. Spontaan verliefd werd ik op het wolkenhangertje dat we aan de deur van de babykamer gaan hangen.

Zijn jullie ook bezig met de babykamer of kan het slaapkamertje nog wel wat extra accessoires gebruiken?

Doe dan mee aan de winactie. Ik mag namelijk twee leuke producten t.w.v. € 27,90 van Leuklampje.nl weggeven!

zomerbloghop-leuklampje-win-actie

Kleine ster lamp
Dit schattige lampje beschikt over een timer en gaat automatisch na 10 – 15 minuten uit.

Wolk vloerkleedje
Een heerlijk zacht vloerkleedje van 53,5 x 69,5 cm.

 

Hoe maak je kans?

 • Plaats een reactie onder dit bericht waarom jij moet winnen.
 • 30 juli krijgt de winnaar een e-mail.

De winnares is Annabel de Ruiter.

zomerbloghop-leuklampje

Hop verder naar het leuke blog van minimixtape.nl & beebsandmoms.nl

Bij Minimixtape maak je kans op een Nijntje corduroy knuffel

En bij Beebsandmoms maak je kan op shoptegoed van EMOB

 

Baby algemeen

67 thoughts on “Zomerbloghop + Winactie

 1. Dit zou perfect zijn voor op de kamer van mijn tweelingbaby’s. Zo kunnen ze toch nog even naar elkaar kijken totdat ze gaan slapen want er moet eerst nog even gekeet worden natuurlijk

 2. Oh wat mooi. De babykamer moet nog helemaal worden verbouwt en daarna ingericht. Deze mooie spulletjes zijn wel heel erg welkom daarvoor. Ik maak erg graag kans!

 3. Ik wil graag winnen om aan mijn nicht te kunnen geven als extra kraamcadeau! Ze is met 30 weken bevallen, nadat ze eerst al 5 weken in het ziekenhuis lag met gebroken vliezen. Nu, bijna vijf weken verder, doet de baby het gelukkig heel erg goed. Mijn nicht en haar man brengen veel tijd door in het ziekenhuis, maar proberen ondertussen ook de babykamer verder af te maken. Ik weet dat ze gek is op zulke schattige wolkjes en sterretjes, dus ze zou hier ontzettend blij mee zijn!

 4. Wauw wat leuk! Ik wil dit heel graag voor mijn dochter winnen! Ze is de beste dochter en grote zus voor haar broertje die we ons maar kunnen wensen. Sinds kort slaapt ze in haar eigen kamer en dit kleedje en lampje zouden het helemaal af maken

 5. Zo leuk, Ik ben morgen 35 weken zwanger en op 21 augustus uitgerekend. 🙂 Ik struin ook alle webshops af en kwijl al een tijdje naar dit kleed. Zo schattig! En ik ben compleet fan van die stijl van het lampje. Ik reis zelfs van Alphen a/d Rijn naar Groningen voor Little Lovely Company haha! Nog een fijne zwangerschap gewenst!

  Groeten, Caroline

 6. Ik ben echt verliefd op het wolkenkleedje!! Ik zou deze maar wat graag voor de kamer van mijn dochtertje Flore willen winnen.. groetjes Fenny

 7. Ach wat leuk! Het thema op de kamer van mijn aankomende lady is wolkjes, dus hoe goed past dit erbij . Verder leuke blog. Veel plezier met de voor(pret)bereidingen . Liefs

 8. Awhhhh!!! Supercute
  We zijn in dezelfde week uitgerekend,
  Super spannend allemaal. Zo een vloerkleedje of nachtlampje maken ons babykamertje helemaal af!

 9. Wat schattig! Dit zou ik echt leuk vinden voor mijn kleine nichtje, bijna een jaar oud. Ze is gek op lampjes en ik zie het sterretje al helemaal bij haar bedje hangen!

 10. Wat een geweldig setje, leuk voor het kamertje van mijn jongste kleindochtertje.
  Voor haar doe ik graag mee en ik volg op Bloglovin en heb geliked en geloved.

 11. wat super leuk.
  ben as woensdag ook 35 weken zwanger van de 1e ook een meisje dus zou dit graag voor haar kamertje dus ik waag een kans mee en fijn om een nieuwe blog te leren kennen

 12. wat leuk. ik maak graag kans voor de kamer van ons meisje. ze heeft al een wolkenlampje wat er op lijkt. en een maan als nachtlampje. alleen een ster ontbreekt nog.

 13. Geweldig voor mijn dochter Julia voor op haar nieuwe kamertje… ben druk aan het klussen om het prachtig mooi te maken voor ons..

 14. Allereerst geniet van je verlof! Ik zelf ben 19 augustus uitgerekend! En ga deze week met verlof. Doordat wij dit weekend verhuisd zijn heb ik nog vrij weinig kunnen rondkijken voor spullen die op de kamer van ons kleine meisje wil gebruiken voor de inrichting. Het zou daarom ook goed van pas komen en past ook goed bij mijn gedachte over de inrichting. Wij zullen er dan ook heel blij mee zijn!

  Voor jou succes met je bevalling straks!

  Groetjes Krista

 15. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet nog even van je verlof, want vanaf de geboorte van je dochtertje gaat de tijd sneller.
  Ik doe heel graag mee voor mijn meisje die binnenkort naar een peuterbedje verhuisd! Helemaal leuk als we haar kamertje dan opnieuw kunnen inrichten met deze mooie accessoires!

 16. Lampje is erg fijn voor onze oudste dochter Noor die ineens nachtmerries heeft en denkt dat er van alles uit de vloer komt. Hierbij helpt het mooie kleedje ook meteen.

 17. Hi! Leuk om zo kennis te mogen maken met jouw blog. Ik ga er straks nog even verder op rondneuzen 🙂 Als ik het tegoed zou winnen, zou ik iets leuks kopen voor op het nieuwe kamertje van mijn dochtertje, Lily. Zij deelt nu een slaapkamer met haar broer Lennon en daar is simpelweg geen ruimte voor gezellige tierelantijtjes helaas… Over een klein jaar hopen we ons nieuwbouwhuis opgeleverd te krijgen en verlaten we ons tijdelijk onderkomen bij opa! Fijne dag nog.

 18. Wat superleuk deze zomerbloghop! Hier in het noorden van het land is het nog geen vakantie, we mogen nog héél even volhouden…
  Ik doe gráág mee, onze jongste pleegdochter wordt na de zomer alweer 2 en omdat we nu weten dat ze bij ons op mag groeien en dus blijft, gaan we deze zomer haar kamertje helemaal mooi en eigen maken! Ik doe gráág mee voor de sterrelamp, superschattig!!

  Fijne zomer!

 19. Superleuk zeg. speciaal voor ons new-born-nichtje. dit zou perfect op haar kamertje passen en wij verwennen haar zo graag! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 20. Heerlijk setje voor onze kleine boef! Hij doet heel erg zijn best om nachten door te slapen (yeey), dus zijn kamertje wat opleuken heeft hij wel verdiend!

 21. wat een geweldige winactie ik doe zeker mee voor mijn zusje. zou geweldig zijn voor op haar kamer nu hopen dat ik win #fingerscrossed

 22. Aangezien wij door lekkage al ruim 8 weken in de puinhoop en verbouwing zitten, waaronder al 8 weken zonder douche, kan ik nog steeds niet verder in de babykamer… Ben nu 34 weken dus de nesteldrang neemt echt wel toe! Wat zou dit dan een mooi cadeau zijn voor in de toekomstige slaapkamer van mijn dochter, na alle ellende toch een warm welkom!

 23. Wat een leuk setje! Zou het graag winnen om cadeau te geven aan vrienden van ons. Hun zoontje is met gezondheidsproblemen geboren, wat voor de nodige stress heeft gezorgd. Gelukkig gaat het nu beter en gun ik hen dit toffe setje!

 24. Awwwwww gefeliciteerd met je zwangerschap!! Spannend hé om nu alles zelf van zoo dichtbij mee te maken, straks heb je gewoon je bloedeigen kindje 😀 En wat een onwijs toffe prijs!! Ik ga morgen een begin maken aan de babykamer, ik ben bijna 30 weken zwanger. Dus ik vind het nu ook wel tijd worden haha. Ik heb al een prachtige dochter rondlopen en ik verwacht nu een zoon 🙂 Dit kleedje en lampje zouden een prachtig plekje krijgen op zijn kamertje. echt onwijs schattig zeg!!

 25. Wat een schattig setje! M’n zusje is nu ruim 36 weken zwanger van hun eerste kindje, een zoontje ✨. En ik word tante! Zo leuk! Wij hebben zelf een wolk van een dochter . Onze Liselotte heeft ook een wolkenlamp op haar slaapkamer. Nog geen kleedje, maar deze zal daar perfect bij passen. Voor haar neefje is het sterren lampje. Past mooi op zijn kamertje. Leuk om voor hun allebei iets leuks te winnen.

 26. Ooohhh wat een superschattig setje! Ik maak heel graag kans voor ons meisje die we in november verwachten. Dit zou de babykamer echt helemaal af maken

 27. Zo super cute! Mijn lieve collega vriendinnetje is in augustus uitgerekend.
  Na twee miskramen en nu een pittige zwangerschap (lees: baan in het speciaal onderwijs, groep 8, met veel schorsingen, elke dag meerdere keren overgeven, een moeder die ernstig ziek is en waarvan ze niet wisten of ze haar kleinkind zou zien).

  Ja deze lieve stoere collega verdient het om even in het zonnetje (of wolkje/sterretje) gezet te worden!

 28. Hoi hoi!

  Ik was 28 jaar geleden een tienermoeder! Mijn dochter is nu zelf al mama van een mooi meisje van 3.5 jaar en mijn stiefdochter, zo’n vies woord maar om het even uit te leggen heeft al 2 kindjes een jongen van 7 en een meisje van 11 mnd. Dat maakt mij dus 3 keer oma. En dan heb ik nog 2 hele lieve jongens van bijna 20 en bijna 15. Mijn zusje krijgt haar 1e kindje ze wordt zelf bijna 40. 31 juli. En dat maakt mij voor het eerst “ECHT” tante. Mijn vriend ken ik al 18 jaar en zijn zus geeft wel een kindje dat 9 wordt, maar dat is toch anders. Nu word ik echt tante, dat had ik nooit meer kunnen dromen. Ik doe heel erg graag mee voor mijn zwangere zusje! Als suiker tante . Een heel verhaal geworden. Maar zo snap je het een beetje hoop ik. Zo niet gewoon vragen hoor, geen punt!

  Groetjes Claudia! En nu maar duimen voor deze mooie prijs!

 29. Leuk je blog tegen te komen met deze bloghop, ik ga eens even rondlezen hier 😉
  En wil ook graag mee doen met je winactie, wat een super leuke items!! We gaan binnenkort de kamer van onze dochter opknappen en dit is een hele leuke aanvulling!! Dus duimen!:)
  Succes met de laatste weken van je zwangerschap!

 30. Gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet nog even van de trappeltjes in je buik.
  Ik doe graag mee met de winactie. Mijn dochtertje krijgt een andere kamer en deze accessoires zouden daar heel leuk staan.

 31. Super leuk setje, helemaal wat ik zoek. Hier zoek ik dus ook inderdaad spulletjes die wat zacht aanwezig zijn .. Lijkt me leuk om het kamertje van jullie wonder te zien als die af is! Leuk een nieuwe blogger te zien in deze zomer blog hob

 32. Wauw wat gaaf!! Onwijs leuk kleedje, ik ben nu 26 weken in verwachting van een meisje en heerlijk bezig met de inrichting van het kamertje. Dit kleedje zou het helemaal af maken

Geef een reactie