Papa-to-be-Tips-voor-Vaderdag

Papa to be: Tips voor Vaderdag!

Volgende week is het alweer Vaderdag! Na Moederdag is nu de beurt aan de vaders. Ook ik wil mijn partner, die dit jaar vader wordt, graag verrassen met een cadeau. Ik ben voor de aanstaande papa op zoek gegaan en heb een paar leuke cadeautips voor papa’s to be.

Cadeautip 1: Help! Ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt
€ 10,00

help-ik-heb-mijn-vrouw-zwanger-gemaakt-kluum

In dit boek van Kluun lees je alles wat je nooit over een zwangerschap wilde weten! Op een leuke en grappige manier komen alle onderwerpen die te maken hebben met zwanger zijn aan bod. Erg handig voor de toekomstige vader en zo weet hij ook wat hem tijdens de zwangerschap nog allemaal te wachten staat.

Cadeautip 2: Shower Glove – Babywashandje
€ 13,95

Shower-glove-babywashandje
Dit is echt een must have voor alle aanstaande papa’s. Hiermee kun je heerlijk met je pasgeboren kindje onder de douche en dat is natuurlijk geweldig voor de band tussen vader en kind. Door deze Shower Glove heb je meer grip waardoor je de baby nóg beter vast kunt houden.

Cadeautip 3: Romper Ssst papa en ik kijken voetbal
€ 17,95

ssst-papa-en-ik-kijken-voetbal-snoes

Deze romper mag natuurlijk niet ontbreken als papa een voetbalfan is! Zeker niet met het aanstaande WK voor de deur (ook al doet Nederland niet mee). Voetbal genoeg op televisie, dus grote kans dat je deze een keer nodig gaat hebben. Ze hebben trouwens ook nog andere geweldige rompertjes met leuke teksten, bijvoorbeeld ‘papa blijf kalm bel mama’ ; ).

Cadeautip 4: Dobbelsteen wie verschoont de baby
€ 3,48

Dobbelsteen-wie-verschoont-de-baby
Hebben jullie alleen al bij de gedachte aan wie er straks de poepluiers moet gaan verschonen al bijna ruzie? Dan zijn deze dobbelstenen dé oplossing ; )! Dit cadeautje geef je natuurlijk met een dikke knipoog, maar wel super grappig als een extra presentje.

Cadeautip 5: Voor Papa – een boekje over ons
€ 12,50

voor-papa-een-boekje-over-ons
In dit boekje kan papa alle momenten met zijn zoon of dochter vastleggen. Er is zelfs ruimte gemaakt voor speciale niet-aan-je-moeder-vertellen verhalen ; ). Hoe leuk is het om hier later samen doorheen te bladeren en alle herinneringen op te halen!

Cadeautip 6: Romper – mijn papa is de liefste
€ 14,95

Romper_Kort_Zwart-mijn-papa-is-de-liefste-vaderdag

Heeft jouw kindje de liefste papa van de hele wereld? Waarschijnlijk wel! En daar mag je best trots op zijn, dus laat het papa ook weten met deze schattige en stoere romper.

7 thoughts on “Papa to be: Tips voor Vaderdag!

  1. de ideeén vind ik leuk ik ben alleen niet zo van al die commerciële dagen zoals vaderdag, moederdag, Valentijnsdag. Ik vind het leuker om gewoon zomaar eens iets cadeau te doen, als niemand iets verwacht. En dan komen deze ideen van jou goed te pas

  2. o wa tgrappig om hier ook de babyglove te zien staan ! ik verkoop ze in mijn winkel.nadat een forumlid er een getest had en er enorm enthousiast over was. Is een echt leuk cadeautje : even een vader kind momentje

Geef een reactie