unboxing-young-living-premium-starter-kit

Unboxing Young Living Premium Starter Kit 2018

Hebben jullie weleens gehoord van de etherische oliën van Young Living? Ik heb er een tijdje terug eens iets over gelezen en ben hier daarna steeds meer over gaan opzoeken. Het werd steeds interessanter en uiteindelijk heb ik besloten om een Starter Kit aan te schaffen en het zelf eens te gaan proberen.

Eerst maar even iets over deze oliën. Etherische oliën worden al duizenden jaren gebruikt en Young Living heeft deze traditie nieuw leven ingeblazen door deze oliën weer helemaal hip te maken. De oliën zouden goed zijn voor het verbeteren van zowel de fysieke als de mentale gezondheid en je kunt ze op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je je eigen mixjes maken, goed tegen allerlei kwaaltjes, en dit opsmeren of via de diffuser verstuiven. Dit zorgt ook voor een heerlijk frisse geur in je huis!

Hoe dan ook, na lang twijfelen, veel lezen en nog meer bekijken, heb ik dus besloten om een Starter Kit aan te schaffen. Ik heb gekozen voor een Premium Starter Kit 2018 inclusief Dewdrop diffuser en V6 verdunolie. Zo kan ik ze op allerlei manieren gebruiken.

Bekijk de video om te zien wat er exact allemaal in deze Starter Kit zit.

Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb genomen en ben nu vooral heel veel aan het ontdekken en aan het leren over het gebruik van deze oliën. Wat ik tot nu toe heb ervaren is erg positief, maar zodra ik meer mijn draai heb gevonden in het gebruik van al deze oliën deel ik dit graag met jullie.

Wil je ook een starters kit of meer info? Mail dan naar info@nannyjenny.nl

Trendy kindersneakers en vrolijke accessoires.

Geef een reactie