Gender Reveal Party

Na veertien weken hadden we onze pretecho. Natuurlijk is iedere echo altijd een bijzonder moment, en toch ook wel een beetje spannend, maar nu was het extra bijzonder omdat ze ook konden zien of het een jongetje of een meisje zou gaan worden. Na deze echo hadden we dan ook een kleine Gender Reveal Party bij ons thuis georganiseerd.

Mijn vriend wist het geslacht van onze baby al, maar zelf wilde ik graag wachten tot het aansnijden van de taart. De vrouw die de echo maakte had het geslacht op een briefje aan hem meegegeven en mijn vriend heeft het weer doorgegeven aan mijn broertje. Want die heeft de taart gemaakt. Zelf ben ik druk bezig geweest met de hapjes en met de versieringen. De voorbereiding was erg leuk!

Toen iedereen er was, kon ik natuurlijk niet wachten om de taart aan te snijden. Zou de vulling roze of blauw zijn? De 24 uur dat ik het niet wist maar mijn vriend wel, leken wel een week te duren. Om mezelf, en de andere gasten, niet langer is spanning te houden zijn we maar gelijk begonnen met het aansnijden van de taart. En… de vulling was roze en ook uit de ballon kwamen roze snippers. Een meisje dus!

Ik was, en ben, er super blij mee! Maar dat was ik natuurlijk ook geweest als het een jongetje zou zijn geworden. Het is leuk, en toch ook wel een beetje praktisch, om het geslacht te weten maar belangrijk is het voor ons niet.

gender-reveal-party-muisjes

Wil je alles zien van onze Gender Reveal Party? Bekijk dan het filmpje dat ik ervan heb gemaakt.

Trendy kindersneakers en vrolijke accessoires.

5 thoughts on “Gender Reveal Party

Geef een reactie